en osynlig text

du kom innan jag sa kom, du gick innan jag hann säga gå. du kom så sakta men gick för fort. det var inte meningen, du skulle komma perfekt och aldrig gå. du skulle stanna hos mig.

jag kommer på värsta fina texten men kan inte skriva ner den, jag fattar inte. den stannade i mitt huvud och nu har jag glömt den. jag känner mej så konstig nu. vet ingenting, kan snart inte andas. låt mej få somna in, snälla..

Goda recept!

Här kan du naturligtvis ha i vilka grönsaker du vill! Lite grillad kyckling i är inte fel.

Pasta med paprikasås

4 portioner

Ingredienser:
2 stora paprikor i valfri färg
1/2 purjolök
200 g champinjoner på burk
2 vitlöksklyftor
1 liten burk majs
3 dl lättmjölk
1 dl crème fraiche
örtsalt
färsk eller frusen persilja

Gör så här:
1. Skär paprikorna i stora bitar och purjolöken i små. Hetta upp en skvätt rapsolja i en kastrull och fräs paprikan, champinjonerna, purjon och vitlöken. Häll på mjölk och crème fraiche. Red med lite mjöl till önskad konsistens.

2. Rör ner majsen och smaka av med örtsalt och persilja. Servera med pasta.

Fruktsallad med crunch

En efterrätt som bidrar med mycket antioxidanter och vitaminer och dessutom massor av fibrer både från frukten och crunchen!

Här kan du mixa och använda dina egna favoritfrukter till fruktsalladen!

Fruktsallad:
2 bananer
1 knippe vindruvor
1/2 honungsmelon
Avrunna konserverade persikor i juice (inte sockerlag!)
Mango

Crunch:
1,5 dl havregryn
1/2 dl kruskakli
1/2 dl vetekli
1/2 dl fiberhavregryn
1/2 dl krossade linfrön
1/2 dl kokos
akaciahonung

Gör så här:

1. Rosta alla ingredienser i en torr, het panna. Se upp så att det inte bränns vid!

2. Ta stekpannan från plattan och rör ner akaciahonung. Crunchen ska vara lite kladdig men samtidigt smulig.

3. Fördela önskad mängd crunch över fruktsalladen. Det som blir över kan förvaras i skafferiet i en tättslutande burk.

Igår = BAD DAY!

Igår va jag då sjuk, fetaste huvudvärken, va nära på att svimma hela tiden, låg i soffan å hade så ont så jag nästan grät, fyfan! Inte en sån dag till, Tack! Idag är de då mycket bättre:)

Vaknade drykt halv 8 för att jag inte kunde sova mer, sov nästan 16 timmar igår. Så gick till datan å läste lite bloggar. En utan mina favoritbloggar har tagit en sommarpause:( Hoppas verkligen att hon får tillbaka sin bloggsakna!!
Min andra favoritblogg styrs av en snygg, braklädstil, rolig kille som heter Bave Amin, http://baveamin.blogg.se
Jag föredrar att ta en titt, den är humoristisk, mycket frågor å väldigt rolig! Dels många bilder på han :) Så denna blogg Gillas!

Nu ska jag spela lite GTA å ta de lugnt innan jag blir yr igen.
Ha de bäst, :)

En ny bild på mej

Dag2PåDagis

Idag va jag me stora barnen iallafall.. vi va ute i skogen å träffade skogsmulle haha, fick skitgoda chokladbollar å päronsaft :) men jag hoppas att jag får va me dom små imorgon.....
Men jag har fått 3 favoriter redan :P av dom stora. Å de e 3 killar :) dom heter David, Alfred å Henrik. 2 bor på min gård, David å Henrik. Så söta.
Alfred å jag krockade i dörren imorse, sen dess har han hängt efter mej hela dagen. Han ville sitta knät, spela spel, hålla handen å gosa :) å inte nog me de så sitter han å kollar på mej me sina stora vackra blåspräkliga ögon jätte länge å barak ollar å ler :) jag smälter
David e mer bustypen, han springer runt å skriker å sen sätter han sig ner för att andas å spela lite spel sen springer han iväg igen. Men han kan va gosig han åxå! Så himla söt.
Henrik e mer av båda, han e väldigt mycket för att sitta å ta de lugnt å litegrann för att springa runt me David. Han e verkligen jätte trevlig, han säger "Kim.. kan jag be å få mjölken" *jag ger honom* "Tack så mycket Snälla Kim" å sen säger han "De e trevligt att höra sånt, du e jätte fin Kim" SÅ SÖT!

När jag kom hem va jag nära på att ramla ihop, hade så himla ont i huvudet, ryggen å högra lungsidan.. de känns som om alla mina kotor i min rygg ska ramla ihop, de känns jätte obehagligt :( Hoppas jag blir bättre tills imorgon. Nu ska jag lägga mej för att vila litegrann.
Nu vill jag ha sol å värme! vart tog den vägen!!? de va inte allt roligt att va ute idag, alla frös å ville in. Men typ ingen fick.. dumma fröknar!


ska försöka ändra min text här på bloggen, den e inte alls rolig å läsa, så krongliga bokstäver, små å allt..
Får be nån om hjälp:)

Hörs senare

Dag 1 på sommarjobbet :)

Då va dag 1 avklarad!
De va lite småkul ändå :P Fick va me dom större barnen idag, imorgon blir de småttingarna, de blir roligare :D
Har inte så mkt att skriva just nu, men när jag har fått pengarna ska jag shoppa 3 saker, de e absolut viktiga saker, (för mej), de e VINRÖDA Converse skor! En kort skinnjacka BY KENZA å en oversize t-shirt me guldpaljetter på från H&M, den har jag tvärr ingen bild på, å de gick inte att spara en bild på KENZAS snygga skinnjacka :( fan jävla internet!
Men här e iallafall skon :)..






Nu ska jag gå å lägga mej för att orka avklara dag 2 på Dagis imorgon, Hejsålänge:)
Hoppas ni kommer sova gott.


Hallå där kött å blåbär..

Jag ska börja hela inlägget me att jag såg SHAN BANAN igår! :D skitsnygg♥♥
Sen går vi över till idag, jag träffade www.Devin.nu på hans jobb, riktigt gullig :D å förra helgen träffade jag www.fabianmaamari.blogg.se på hans jobb åxå, åxå riktigt gullig:D
Iallafall..
Fredags va de skolavslutning, dåligt väder, kom en timme försent, egentligen missade jag ingenting, lite sång i klassrummet å tårta, men de fick jag sen mohaha, sen drog jag hem, träffade Malin på kvällen hon sov över hos mej å hade roligt :)..
Idag så blev de först graninge, vi jobbade i cafét där istället för Momo som skulle på bröllop :) de va jätte kul, vill göra de fler gånger!!

Sen drog vi till Outlet gick runt i några affärer, bla. Babyland.. såg en skitfin barnvagn jag fastnade för, vill verkligen ha en liten gosig bebis :( nununu.. de va en Emmaljunga, svart skinn, skön "gungning" om ni förstår.. sen va den verkligen.. utan att överdriva, finaste barnvagnen jag har sett.
Sen sökte jag"16 och gravid" på google.. fick fram många resultat, tog på en å läste, hon tyckte de inte va så jobbigt att va ung mamma å en annan säger att de e jobbigt, jag tror jag skulle bli en bra mamma, för jag gillar att hålla på me småbarn å så. Ska faktiskt sommarjobba på dagis i 3 veckor, ska bli skitkul!
Edilian, Milo, Keddie, Enelah, e mina änsålänge favoritnamn på barn:)

Nu vet jag inte va som händer, tänker väldigt mycket.. som som vanligt, menmen sånt händer:) ska inte deppa för de. Vill ta en långprommenad, men inte själv, å ingen typ kan.. så jag får va hemma å käka glass elr nått.
Skriver kanske ett inlägg senare, får se..

Hejdåsålänge:)

SKITROLIGKVÄLL!!!!!!

Fyfan en hel kväll me bara dans, shit va roligt jag hade igår! Först va min lilla prinsessa me mej i skolan, sen lämnade jag hem henne, fixade mat, fick skjuts till skolan igen för en avslutningsfest. Jag va skitblyg från början men när jag hade dansat lite åt sidan så putta några in mej i mitten å dansade me mej, för dom såg att jag hade "rytmen" så började jag dansa mer å mer å sen ville jag inte sluta haha :P sJuuuuKT rolig KVÄLL!! :D
hoppas de blir fler gånger.. å efter de tänkte jag JAG KOMMER BLI DANSTYPEN när jag fyller 18 å går ut på krogar å festar å sånt, fyfan de e obeskrivligt hur mycket jag längtar.. :(
juste, de va en mörkhyad som gick på toa bara för att han såg mej gå dit, när jag kom ut så bd han mej att komma in i toaletten me han jag ba "nej, aldrig" sen gick jag. fett skarrig..
Snaaaart e de sommarloooov! då blire att sommarjobba i 3 veckor, fett nice, sen ska jag å Malin förhoppningsvis åka till min morbror å bo på Selmaspa, som han jobbar på :) å såklart får vi billigare pris, såååå nice! :))

Idag vill jag göra nått, e så jävla dans sugen! Jag ska fan börja dansa danshall, Sisha e så jävla grym! Jag dör för henne, hon kan dansa lite wierd men hon e ändå grym! Nu ska jag bara chilla å ringa en kompis. Ciaaao

Till vänster ser vi min prinsessa Malinda. Å till höger hennes nyfunna vän Alva, dom va så himla söta!
Jag gick framför dom å när jag vände mej om så såg jag att dom höll handen, jag dog! Shit va sött.. :'))

RSS 2.0