tankar

Det e mycket som snurrar runt i min hjärna nu.. massor av tankar på aaallt möjligt. Men de e så livet e. hårt. skitsamma.. om några dagar kommer A hem så då ska han berätta för mig va han skulle säga för en månad sen å jag får fucking panik för jag vill veta  va de e å va han egentligen vill me mig. oh:( tänk om han kastar mig för den där iraniern. kommer aldrig lite på killar då, kommer aldrig lita på va dom säger, Kommer aldrig mer lite på ord.
Nu e de sol äntligen, de spöregnade igår shit asså Sveriges väder.. vafan e de här riktigt skitzzzzzooo.. hoppas solen håller i sig, för jag vill ha riktig sommar!!
I helgen va jag me snoss de va mys, va hundvakt åt världens finaste pitbull-amstaff, Kowo. Kärlek till den hunden!
Idag aa va ska jag säga, lyssnar nu på Gentleman - it no pretty. Jätte fin låt. :)
LOOOOVE

plötsligt illamående..

okej, nu sitter jag bara å tänker, tänker så jag mår illa, på riktigt, kan inte ens äta om jag tittar på mat känns de som jag ska spy. fett konstigt :S
tänker på dig de vet du fan fuck allting jag orkar verkligen inte mer vill bara gråta till jag får ett positivt fucking svar av dig :( ohooo kill me!
aja ska gå promenad snart rensa tankarna..
cya

dikt

Jag bönar och ber för dom som inte ser, för dom som inte kan känna, för dom som inte ler.
Det kommer bara sådär och allt blir bara mer. Vissa människor tar och andra bara ger............
Jag trodde världen va sann men sen såg jag att allt bara försvann. Människor gick på gator och ba log, medans andra någonstans låg på marken och ba dog.

FORTSÄTTNING


RSS 2.0