7april2011

Bättringsvägen!
Mår redan bättre, eller redan ska jag inte säga haha.. men efter några dagen pest å pina! Nu kan jag äntligen andas ordentligt :D Ska iväg till stan me vovven å träffa Savelina senare! :)
Nu orkar jag inte blogga mer idag haha, Puss.

6april2011

Då vaknar man.. tittar på telefonen, - shit klockan e halv 3. Ändå har pappa försökt väcka mig, hällt iskallt vatten på mig, men inget funkade jag somnade om. Haha. Jag har vänt på dygnet.. Jag gick å la mig hmm va va klickad, typ kvart i 7? Men va ska man göra? Snackade lixom me baby från 3 :D Å jag ville inte logga ut, jag blir så glad när jag pratar me honom. Snaaart kommer han hem
Nu ska jag äta, sen får jag se va som händer. Ska bli nyttigare. Så ett C-vitamin glas väntar. Ska sen försöka om jag orkar gå en promenad, med musik i öronen å massa tankar i huvudet. Fan va skönt.

Hörs lite senare kanske, Ciao

helt ny design

Jag vill fortfarande göra om den helt. Är inte nöjd! Vill ha Louis Vuitton mönster på sidan men de ska va vitt i mitten så va man kan se va de står å jag vill ha texten i matchande brunt! Herregud, varför ska de va så svårt?!

Iallafall.. Jag mår piss, hostar fortfarande så ort jag tar ett djupt andetag. Nu ska jag äntligen ta hostmedicin! Kärlek till den ♥

Nu ska jag dra mig till köket för å göra en bärsmoothie! :)
Hejsålänge!

4april2011

Här sitter jag nyvaken å kan nästan inte andas, de e bättre nu faktiskt än igår. Men inatt har jag hostat sönder mig, jag för typ kramper i magen när jag hostar, de e jätte obehagligt..
Hoppas jag blir frisk snart så jag får ta mig till skolan. Så fort jag blir bättre ska jag låna min grannes hundar å gå långpromenad me dom! 2 små chihuahuor, Argoz å Eroz. Mina bästa vänner, saknar dom som fan..


Funderar på att sortera mina kläder å ta bort de jag inte vill ha. Dom säljer jag sen så tjänar jag lite money på dom. :)

Sho sålänge.

3April2011

Kände för att skriva av mig lite.. har tröttnat på å blogga för min blogg ser så död ut. Kan nån hjälpa mig?!
Anyway. Inatt kunde jag inte sova pga min astma, låg å hosta så fort jag andades.. de va jätte jobbigt. Nu e de lite bättre för jag tog bricanyl 0,5 den må va stark men den hjälper! Ska förhoppningsvis till doktorn idag å kolla upp allting å ta medicin för att jag ska bli bra. Vill kunna andas halå!
Jag snackar me världens finaste kille, snart är han hemma från Egypten å då e han minminmin! Längtar så mycket..

Jag kommer inte på så mycket att skriva nu. Men kanske skriver nån dikt sen. Byebye!

RSS 2.0